Contact gegevens

Dr.C Lelyweg 5a
6827BH, Arnhem
E. info@cactusenco.nl
T. 06-51794004
Kvk: 64737136

Het verhaal achter Cactus & Co

Benieuwd wie de man achter Cactus & Co is? Graag stel ik mijzelf even voor.

Mijn naam is Arjen de Waard, 25 jaar. Mijn passie is websites.
Het begon allemaal 3 jaar geleden toen ik mijn eerste webwinkel voor mijn zus ben gestart. Het product wat aangeboden werd was sterk beconcurreerd. Dit was de ultieme uitdaging om te laten zien dat kennis en niet geld zorgt voor de beste vindbaarheid.

Door het lezen van boeken, het volgen van cursussen gelukt om de webshop op veel zoekwoorden in de top 3 te krijgen. Naast dat ik de webshop beheerde en optimaliseerde heb ik ervaring opgedaan bij Gecko Covers (een merk/webshop in ereader, tablet en telefoon hoesjes).

Dit alles deed ik naast mijn studie Small Business & Retail Management. Op dit moment werk ik o.a. voor Dutch Vans en adviseer ik bedrijven op het gebied van vindbaarheid.