Website optimaliseren

Bespaar tijd, geld en energie. Een goede vindbare website is het fundament voor ieder bedrijf. Anno 2016 is een website niet meer weg te denken. Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website. Maar het verschil tussen een website en een goede website is groot. Bevind uw bedrijf zich in een branche de sterk beconcurreerd wordt? Verkoopt u een product die door meerdere merken of bedrijven wordt aangeboden? Dan is een goede vindbare website van groot belang. Samen met u zorg ik dat uw nieuwe of bestaande website geoptimaliseerd wordt.

  • Beter vindbaar in lokale zoekresultaten

  • Meer bezoekers

  • Geen advertentie kosten

Beter vindbaar door SEO

Wanneer u hoog scoort in de organische zoekresultaten van google bespaart u veel geld op online advertentie kosten. Om te scoren moet er een strategie worden bepaald. Cactus & Co bepaalt samen met u de strategie. Door kennis over zoekmachines te combineren met uw kennis over uw doelgroep zorgen wij voor de perfecte vindbare website.

Hoe gaat Cactus & Co te werk

Een website kan op veel punten worden geoptimaliseerd. Graag nodig ik u uit voor een gesprek om deze punten te bespreken. Na het gesprek ga ik aan de slag met analyses en de rapportage. Cactus & Co zorgt voor een rapport waarmee u direct aan de slag kan.